Aszeptikus, (ultraclean) tejpalackozó sorok

Aszeptikus vagy "ultra-clean" palackos tejtöltő gépek

A FOUR-ONE GRC egy olyan szabadalmazott élelmiszeripari töltőgép, amely alkalmas tej és tejtermék PET és HDPE flakonokba töltésére 28 napos eltarhatósággal. A rendszer egyetlen zárt monoblokkban végzi el a töltés valamennyi fázisát ( flakon mosás, töltés, lezárás)

A monoblokk egyszerűen csatlakoztatható a flakon gyártó géphez ahonnan a kész flakonok automatikusan kerülnek a töltőblokkba, majd pedig kívánság szerint a a csomagoló állásba, ahol egy átrakó robot karton dobozba, műanyag rekeszbe helyezi a flakonokat, vagy pedig az egység csomag formázás után a zsugorfóliázó alagútba kerülnek. A töltőegység termelési kapacitása: 300-2000 db. 1 literes flakon óránként.

Kapcsolat

Kapcsolat

Telefon: +36 1382 01 02
Email: info@eurotechnika.hu
Cégünk: EUROTECHNIKA 2000
Műanyagipari és Szolgáltató KFT.
Postacím: 1117. Budapest, Hunyadi János u. 3.
Adószám: 12337624-2-43
New

Újdonságok

CAST FÓLIA gyártó sor

Akár 12%-al energiatakarékosabb a piacoin található többi fólia gyártósornál!

Termék információ és megrendelés
Környezetvédelem

Környezetvédelem

Az Eurotechnika KFT elkötelezett a környezettel való törõdésre minden üzleti tevékenységében. Az Eurotechnika KFT régóta fennálló vállalati politikája van a biztonságos és egészséges munkahelyek biztosítására, a környezet védelmére, valamint az energia és természeti erõforrások megőrzésére, mely elvek 1990-ban lettek megfogalmazva.