Hidro mechanikus hibrid gépek

Ripress hibrid H.E.S. System

Termék leírása

H.E.S. System rendszerű hibrid hajtású fröccsöntőgépek alapkonfigurációban, érintőképernyős LINUX operációs rendszerrel működő ipari PC vezérlésű termelékeny, modern és energiatakarékos gépek.

Ripress hibrid H.E.S. System

GÉPTÍPUSOK:


IT 60 IT 90 IT 130 IT 170 IT 220 IT 260 IT 320 IT 380

(A SZÁMJEL A ZÁRÓERŐ TONNÁBAN)

Tisztan elektromos hajtasu gepek

TOYO (Hitachi Group) elektromos fröccsöntőgépek

Tisztan elektromos hajtasu gepek(Toyo)

Termék leírása

A rendkivüli pontosság, az alacsony energiafogyasztás (kb egyharmada a hagyományos gépekhez képest) jellemzik a TOYO (Hitachi Group) fröccsöntőgépeit

A tisztán elektromos hajtású gépeket elsőként a japánok kezdték gyártani a világon a Toyo 25 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a téren. Az elektromos gépeknél valamennyi mozgás egymástól teljesen független tehát egy időben és párhuzamosan is végezhető, ezáltal speciális technológiai műveletek is megvalósíthatók a ciklus idők jelentős rövidülésével ami viszont a gép termelékenységét növeli.

Az a tény hogy nem használ olajat nem csak a költségeket csökkenti hanem környezetvédelem és a munkahelyi egészséges környezet kialakulásához is hozzájárul, nincsenek olajgőzök a levegőben nem szennyeződnek a munkadarabok az olaj- és pormentes környezetet igénylő elektronikai, gyógyszer -, illetve kozmetikai ipar igényeit is kielégíti. További fontos szempont hogy nincs szükség az olaj hűtésére ezzel energiát, beruházási és karbantartási költségeket takarítunk meg.

Csak termelési szempontból vizsgálva a Toyo gépek igen nagy pontosságot és nagy termelékenységet garantálnak.

A Toyo magyarországi szervizzel rendelkezik, és milánoi alkatrészraktárral amelyből 24-48 óra alatt garantáljuk az alkatrész ellátást.

GÉPTÍPUSOK

(A SZÁMJEL A ZÁRÓERŐ TONNÁBAN)


Kapcsolat

Kapcsolat

Telefon: +36 1382 01 02
Email: info@eurotechnika.hu
Cégünk: EUROTECHNIKA 2000
Műanyagipari és Szolgáltató KFT.
Postacím: 1117. Budapest, Hunyadi János u. 3.
Adószám: 12337624-2-43
New

Újdonságok

CAST FÓLIA gyártó sor

Akár 12%-al energiatakarékosabb a piacoin található többi fólia gyártósornál!

Termék információ és megrendelés
Környezetvédelem

Környezetvédelem

Az Eurotechnika KFT elkötelezett a környezettel való törõdésre minden üzleti tevékenységében. Az Eurotechnika KFT régóta fennálló vállalati politikája van a biztonságos és egészséges munkahelyek biztosítására, a környezet védelmére, valamint az energia és természeti erõforrások megőrzésére, mely elvek 1990-ban lettek megfogalmazva.